Find den rigtige funktion i R

Jeg har lavet en ny hjemmeside ved navn RStats.dk. Den eneste mulighed hjemmesiden byder på nu er, at finde den rigtige funktion til det, du står og skal lave. Konkret er der en tabel, hvor du kan søge i en beskrivelse og så se hvilken funktion og pakke, du kan bruge til at gøre det.

Ideen kom i forbindelse med udarbejdelsen af Introduktion til R, hvor jeg så småt begyndte at lave et appendiks, hvor der var en oversigt over de forskellige funktioner, man kunne anvende. Jeg erkendte dog hurtigt, at det ville tage en masse plads, og det ville være langt nemmere at søge i en HTML-fil end at skulle gennemskue en stor tabel.

Som inspiration har jeg brugt How Do I? …(do that in R), der har en lignende oversigt over, hvordan man kan gøre forskellige ting i R. Se desuden også denne fine tabel.

Siden er under udarbejdelse og jeg satser på at tilføje flere eksempler over tid. Materialet til at lave tabellen på siden ligger frit tilgængeligt på GitHub. Har du forslag til ændringer eller tilføjelser, hører jeg gerne fra dig.