Kommentarer (1-10)

1.intro Det er ikke alle indlæg, jeg begynder på, der bliver publiceret. Men jeg gør mig ofte observationer, jeg gerne vil have ned på skrift – og som potentielt set godt kunne blive til blogindlæg. Ikke fordi de nødvendigvis er læseværdige (det samme gælder for mange af mine indlæg), ej fordi de nødvendigvis skal på skrift. Det sker, at jeg nogle gange fortryder, at jeg ikke lige brugte et par minutter på at kommentere en tanke til ende. Derfor forsøger jeg mig med et nyt format, altså kommentarer, hvor jeg samler en række kommentarer i et indlæg og publicerer det i al stilhed, uden at det kommer på forsiden af min blog. Konceptet er relativt simpelt. For hver kommentar er der et nummer og et ord, der indikerer, hvad det handler om. Ligeledes vil jeg sætte det som en begrænsning, at hver kommentar maksimalt må fylde ét afsnit. Det kan være et meget langt afsnit, men ikke desto mindre ét afsnit.

2.mad Fandt en oversigt over, hvilke grøntsager der klarer sig bedst på forskellige tidspunkter af året. Har gemt oversigten her.

3.kultur 2016 har ikke været et imponerende filmår. Den bedste film, jeg har set, har været Hell or High Water. Heldigvis er der et par film, jeg forventer meget af, som jeg mangler at se (især La La Land og Manchester by the Sea). 2016 har omvendt været et imponerende serieår. Game of Thrones! Netflix gjorde ikke det store for mig. Black Mirror skuffede, Stranger Things var OK. Nogle af de mere interessante afsnit, jeg har set, har været hhv. afsnit 3 af Horace and Pete og afsnit 3 af High Maintenance. Se dem.

4.mad Der sker ting og sager på madfronten i Odense. Se Euromans artikel. Jeg har været på mmoks et par gange og kan varmt anbefale det.

5.peerreview Det er hinsides min forstand, hvorfor tidsskrifterne skal have så rigide krav til litteraturlister og whatnot.

6.opera Var inde og se Mahagonny i Operaen. Lidt skuffende, men det skyldes nok kvaliteten af de andre operaer, jeg har set inden for den seneste måneds tid.

7.blog Min målsætning i 2017 er at skrive mere end ét blogindlæg om måneden.

8.podcast Hvorfor findes der ikke en god dansk podcast om medier? Mennesker og medier er elendigt (dog bedre end da Lasse Jensen stod bag) og Q&A kan ikke rigtigt kaldes for et mediemagasin. Nuvel, jeg er med på at der sker mere i USA og alt det der, men hvordan kan der findes så mange bedre amerikanske mediepodcasts!? Danmark er et mærkeligt land.

9.statistik Jeg fandt på en ny fagtitel til statistikundervisningen på Statskundskab, men titlen anvendes desværre allerede i anden sammenhæng.

10.weekendavisen Weekendavisen har fået ny chefredaktør (Martin Krasnik). For snart 8 år siden begyndte jeg at læse Weekendavisen. Dengang læste jeg avisen, altså fysisk, mens jeg for længst er gået over til blot at læse den på min iPad. Jeg forventer, at der her er tale om et chefredaktørskifte, der på ingen måde vil kunne bemærkes.