Få Atlas Shrugged gratis

I dag kom der 1150 siders læsning med posten direkte fra Saxo Bank. Der er tale om bogen Og verden skælvede (Atlas Shrugged, en.) af Ayn Rand. Jeg læste den på engelsk for tid tilbage, så den version der kom ind af døren i dag, er på dansk. Hvorfor, spørger du så. Nøgleordet er gratis. Via dette link kan du bestille et gratis eksemplar på dansk eller engelsk.

For et par år siden sendte Saxo Bank et gratis eksemplar ud til alle deres kunder og andre der på anden måde var associeret med deres foretagende, men nu kan man så også få den gennem deres hjemmeside. Det er mig ikke bekendt, hvor længe denne mulighed har eksisteret. Det er en fin bog, om end jeg flere steder finder den dræbende tør og decideret kedelig. Går man rundt med en lille objektivist i maven, vil man, ikke desto mindre, med sikkerhed kunne lide den. Lige så meget som man vil være skuffet over filmatiseringen af første del af bogen.

Så har du den mindste lyst til at stifte bekendtskab med Ayn Rand, har du her en oplagt mulighed. Til trods for at jeg ikke er den store sucker for Ayn Rand, skal der alligevel lyde et tak til Saxo Bank for bogen. Mange tak.

** Update; 27. juli 2012 **
Bogen kan ikke længere bestilles på Saxo Banks hjemmeside.

** Update; 23. oktober 2012 **
Bogen kan bestilles igen. Vær dog opmærksom på vilkårene.