Alex Ahrendtsen i Vollsmose-ghettoen

Jeg har tidligere skrevet om en valgvideo udsendt af Alex Ahrendtsen. Sidst kritiserede jeg Alex Ahrendtsen for ikke at have statistisk belæg for hans påstande, samt at have et fravær af logisk sammenhæng i hans argumentation, og det samme er desværre tilfældet i hans nye valgvideo: En dag i Vollsmose-ghettoen.

 

I valgvideoen diskuterer Alex Ahrendtsen med en indvandrer i Vollsmose omkring kriminalitet, sociale problemer m.v. Medens dette finder sted overværer man i baggrunden en ældre borger, der bliver udsat for et overfald. Videoens pointe er, at dette er en almindelig dag i Vollsmose-ghettoen. Et problem der kan ryddes op i, ved at stemme på Alex.

Til TV2/Fyn udtaler politiinspektør Johnny Schou fra Fyns Politi, at der intet statistik belæg er for, at der sker flere overfald i Vollsmose-bydelen end andre steder på Fyn. Så meget for filmens overordnede pointe om, at overfald er hverdagskost på et ekstremt plan i Vollsmose.

Alex Ahrendtsen udtaler dog så til TV2/Fyn, at der for ikke mere end et par dage siden var stenkast mod politiet i Odense-bydelen. Og hvad så? Hvad har det med noget at gøre? Det er trods alt ikke hverdagskost i Vollsmose, at der er stenkast mod politiet (jeg har i hvert fald ikke set noget belæg for den påstand). Suk.